søndag 20. februar 2011

Halla

Nå kommer noen bilder fra de siste to ukene.
De har bestått av en uke med undervisning fra skolelederen vår Jan Torland om Den Hellige Ånd. Det var en virkelig spennene uke der det skjedde mye, og var veldig mye spennene, og bra undervisning om DHÅ.
Denne uka var det undervisning av Kristin Torland, (kona til Jan) om Bibelen som Guds ord. Her lærte vi litt historisk oversikt over bibelen, og forskjellige metoder om hvordan studere bibelen.

I går var det en dag men fantastisk vær her på Sola. Selv om jeg savner snø, og ski så var det deilig med en dag med skikkelig solskinn. Så da benyttet vi dagen til å gå tur i området, det kommer noen bilder fra det.
På kvelden var vi og deltok på et møte på Vigrestad i misjonshuset. (Gamlemenigheten Til Gorm Ove. :)
Der hadde de lovsangen, Julia hadde tale og så var noen av oss oppe å delte vitnesbyrd. Etterpå hadde vi forbønn, og vi fikk lov til å be for mange. Var en bra opplevelse. Koselig med menighet, som var lette og snakke og henge med etter på. God dag. :)














  

1 kommentar:

  1. Yep, det var kult. Vi følger et mindre intensivt DTS-opplegg (På Nye Vinger), annenhver helg. Passer fint til meg og kona (som har unger).

    Kristin nevnte for oss induktivt bibelstudie, og jeg husket Lectio Divina (http://www.bibel.no/sitecore/content/Home/Hovedmeny/Ressurser/Meditasjon.aspx). Gode verktøy i kassen (= hodet).
    Så for idag har jeg denne: http://motivational.remark.no/psalm%20119:105

    Vær velsignelsen :)

    SvarSlett